Reseptiä ei ole, kun aikalailla päästäni näitä kokeilen ( en ostaville vaan ystäville) Eli mousse koostui laktoosittomasta kermasta,vanilijarahkasta, tomusokerista, liivatteesta ja cream cherrystä.Jos kakun ei olisi pitänyt olla laktoositon, olisin lisännyt mascarbonejuustoa rahkan tilalle ja reippaasti nougat suklaata sekaan rouhittuna. Oli kyllä hyvää näinkin. Suklaakakkupohjan teen siis tummasta suklaasta, joten se on melkoisen makea, tuolloin täyte ei saa olla liian makea, tässä suhde oli mielestäni sopiva.Ja nämä tällaiset kakut ovat parhaimmillaan 3-4 päivää tekemisestä.
JÄTÄTHÄN PUUMERKIN KÄYNNISTÄSI. KOMMENTIT ILAHDUTTAVAT AINA JA ANTAVAT POTKUA LUOMISTYÖHÖN TAI VASTAAVASTI SAAVAT PONNISTELEMAAN VIELÄ KAUNIIMMAN / HERKULLISEMMAN KAKUN LUOMISEKSI. REHELINEN MIELIPIDE ON SE, JOTA KUNNIOITAN <3
Voi apua miten herkullisen näköinen! Ja tuo sisus kuulostaa myös tosi hyvältä! Onko siihen reseptiä jossain täällä? :)
VastaaPoistaReseptiä ei ole, kun aikalailla päästäni näitä kokeilen ( en ostaville vaan ystäville) Eli mousse koostui laktoosittomasta kermasta,vanilijarahkasta, tomusokerista, liivatteesta ja cream cherrystä.Jos kakun ei olisi pitänyt olla laktoositon, olisin lisännyt mascarbonejuustoa rahkan tilalle ja reippaasti nougat suklaata sekaan rouhittuna. Oli kyllä hyvää näinkin. Suklaakakkupohjan teen siis tummasta suklaasta, joten se on melkoisen makea, tuolloin täyte ei saa olla liian makea, tässä suhde oli mielestäni sopiva.Ja nämä tällaiset kakut ovat parhaimmillaan 3-4 päivää tekemisestä.
VastaaPoista