torstai 28. maaliskuuta 2013

ARVONTAA!Hei kaikki ihanaiset lukijat, mittari on pompsahtanut 50 000 paremmalle puolelle, joten täytynee tännekin puolen laittaa arvonta pystyyn, tuolla facebookin puolella sellainen jo oli, mutta nyt siis tänne!

 Kerroppa millaisen kakun sinä haluaisit ja miksi juuri sinulle tulisi kakku lahjoittaa?
Kerrothan myös sähköpostiosoitteesi tai kotisivujesi osoitteen , jotta saan sinuun yhteyden, mikäli voitto osuu kohdallesi.

Arvon 30.4. 2013  kakun noin 20 hengelle, pääset itse vaikuttamaan niin sisältöön kuin ulkokuoreenkin, lunastusaika on vuoden 2013 loppuun.

Arpaonnea teille ihan jokaiselle :)

43 kommenttia:

 1. Minä halauaisin antaa miehelleni Jokeri kakun kun hän täyttää vuosia siis Helsingin Jokerit kakun sattumalta meillä on molemmilla synttärit samanapäivänä ja itselleni ottaisin Marilyn kakun jompi kumpi kävisi tai vaikka molemmatkin..maria.romppanen@luukku.com ps. meillä on synttärit toukokuun alussa.

  VastaaPoista
 2. Tahtoisin ihanan 1 vuotiaalle pojanviikarille sopivan kakun elokuussa pojan syntymäpäiviä juhlistamaan.
  Miksi juuri minulle kakku? Koska kakkusi ovat upeita (kokemuksen syvä rintaääni) ja myös siksi, että palaan töihin juuri ennen pojan syntymäpäiviä, niin aikaa ei kaikkeen leipomiseen riitä :)

  Sähköpostiosoitteeni on jenni.juhajoki@gmail.com :)

  VastaaPoista
 3. Haluaisin kakun tuleviin kastejuhliin!

  No säästyisin kakun tekemisen vaivalta ja saisin iki ihanan kakun kerrankin!

  hannasivula@jippii.fi

  VastaaPoista
 4. Meillä on lapsilla ainakin vielä yhteiset kesäsynttärit ja olisi kiva saada sekä pojalle että tytölle sopiva kakku. Itsellä ei vaan tahdo ideat riittää vaikka kakkuja olen tehnytkin, joten olen yleensä päätynyt tekemään kuitenkin kaksi kakkua :) Sinulla selvästikin riittää ihania ideoita, joten apu tulisi tarpeeseen! Näin säästyisin viime hetken paniikilta kun se tekeminenyleensä jää kuitenkin siihen viime hetkeen :)

  Sähköpostiosoitteeni on minna.tammelin@gmail.com

  VastaaPoista
 5. haluaisin kakkun joka olisi jotain erootista miehestä sari.ahola40@luukku.com

  VastaaPoista
 6. Olin 23.3. Tampere-talossa Il Divon konsertissa ja pääsin tapaamaan poikia. Tahtoisin kakun missä on marsipaanista tehdyt
  Carlos, Sebastien, Urs ja David. Pojat ovat niin ihania että tahtoisin syödä heidät.:D :D :D. Näin toivoo Riitta.

  piiloairot@pp.inet.fi

  VastaaPoista
 7. Osallistun arvontaan ja jos arpaonni minua suosisi, toivoisin valmistujaiskakkua pojalleni, joka valmistuu keväällä automaalariksi. Hän on osoittautunut alallaan huipputekijäksi ja jo nyt olen miettinyt kuinka valmistujaiskakussa voisi kuvata hänen ammattiaan. Sinulla olisi varmaan idea tähänkin ongelmaan.

  terveisin Taina

  t.pitkanen@hotmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juhlistaisin kakulla pirteää äitiäni kesäkuussa, vuosia kertyy 77 ja vauhti senkus kiihtyy! On bailatinoa, englanninkerhoa, jumppaa, eläkeläisten retkiä, kylpylälomia jne.

   Ihania on kaikki kakut olleet, mitä olen teiltä nähnyt!
   t:Riitta
   riitta.hietalahti@gmail.com

   Poista
  2. Poikani tuleviin lakiaisiin kesäkuun alussa.voke1@luuku.com

   Poista
 8. haluaisin synttäreihini kakun, en osaa itse leipoa niin olisi kiva saada ammattilaiselta semmosen :) sellu baby_gang_@hotmail.com

  VastaaPoista
 9. Poikaystäväni on rallicross kuski ja olen aina haaveillut tekeväni hänelle syntymäpäiväkakun missä esiintyy hänen ralliautonsa! Miksi minä? Siksi, että omat taitoni eivät siihen enään riitä vaikka paljon olen kakkuja itsekin leiponut! :)
  mepu091@gmail.com

  VastaaPoista
 10. Täytän heinäkuussa puolipyöreitä (25v.) ja syntymäpäiväni meinaavat täysin hukkua ystävien ja tuttavien häiden joukkoon.. Synttärit kuitenkin pidän vaikka kiukulla ja mikä olisikaan parempi vetonaula, kuin kakku missä yhdistyvät kaikki lempiasiani! My Little Ponyt, sateenkaaret, nintendo-pelit, hattarapilvet, suklaa ja kaikki muu ihana ja värikäs.

  Yhteys löytyy tästä: saara.sarvas (at) gmail.com

  VastaaPoista
 11. Joku lapsenmielinen kakku lapselliselle. Valmistun toukokuussa perhepäivähoitajaksi. Kakku olisi tervetullut valmistujaisjuhliini. Viimeksi olen valmistujaisjuhlia viettänyt 23 vuotta sitten.

  Pirjo Porvoosta

  pirjo.gustafsson@kolumbus.fi

  VastaaPoista
 12. Poikaystävälläni, joka opiskelee,eri paikkakunnalla, on synttärit tässä lähiaikoina ja minulla on jalka mennyt pahasti, joten en hänen luokseen tuolloin pääse. Olisi kuitenkin ihana saada antaa hänelle tavallisten lahjojen lisksi joku hieno kakku, kun iäksi kertyy numero, jossa on kaksi kertaa sama numero (mitä tapahtuu 11vuoden välein), eli 22 :)


  Kakkuun tulisi ehdottomasti siili, joka on meidän yhteinen juttumme. Lisäksi siihen tulisi mangusti, ja kaikkia muita meihin liittyviä juttuja.

  Jos kakku ei hänen synttäreilleen ehtisi, olisi seuraava sopiva kohde meidän viiden vuoden yhteinen taipaleemme, joka on marraskuussa.

  Mirka

  mirka.my@luukku.com

  VastaaPoista
 13. Tahtoisin anopilleni oikein runsaskukkaisen ja melko hempeän kakun. Hän kyllä täytti 6kymmentä jo tämän vuoden puolella, vieraat oli kutsuttu, juhlapaikka varattu ja tarjoilut tilattu, vaan iskipä se influenssa niin anoppiin ja juhlat jouduttiin 2 päivää ennen peruuttamaan. Runsaasti kukkia siksi, kun niitä löytyy anopin puutarhastakin, jossa kesämmällä paremmalla onnella 6kymppisiä sitten vähän jälkijunassa on tarkoitus juhlia.

  Johanna.

  jhanname@gmail.com

  VastaaPoista
 14. Kakku juhlistaisi mieheni isoäidin muuttoa/tupaantulijaisia. Isoäiti on asunut melkein koko ikänsä eli 80 vuotta samalla paikkakunnalla (ja sielläkin vain kahdessa eri osoitteessa), mutta muuttaa nyt samaan kuntaan, jossa hänen tyttärensä (eli anoppini) asuu – lähes 200 km päähän entisestä kodistaan, eli aikamoinen elämänmuutos on hänellä edessä!

  Kakun ulkonäöstä en osaa vielä sanoa tarkemmin (se voisi olla värikäs ja kukikas), mutta kakun tulisi olla laktoositon ja gluteiiniton.

  aliisa.piirla@gmail.com

  VastaaPoista
 15. Jos arpa-onni suosisi niin tahtoisin 10 vuotis hääpäivä kakun lokakuussa. Kakussa saisi näkyä suomi-skotti kansallisuudet sekä Espanja jossa menimme naimisiin. ;) Saisit vapaat kädet :)
  Toinen vaihtoehto olisi oma syntymäpäivä kakku...kun itse on kakkujen tekijä harvoin alkaa mittää erikoista tekemään itselle. se haave olisi nuo ihanat mies mallivartalolliset kakut ;)

  heididreamcake@gmail.com

  VastaaPoista
 16. Onnen suosiessa tahtoisin ristiäis- tai rippikakun!
  Molemmat tässä muutaman kuukauden sisällä.
  Ison perheen äitinä Kädet täynnä, aikaa ei jää leipomuksiin,
  olisi ihanaa saada valmis kaunis kakku juhliin!

  hennamake@suomi24.fi

  VastaaPoista
 17. Jos arpaonni kohtaisi, tahtoisin tilata kakun joko miesystäväni syntymäpäiville heinäkuussa, tai jos merkit pitävät paikkaansa, kihlajaiskakun loppukesästä :)
  Kakun teemahan riippuu aivan täysin päivästä johon kakku on tarkoitettu :)
  En ole suurperheen äiti, enkä toivoton keittiössä, mutta koristeluhommissa hieman taitamaton :)

  erzu88 (at) gmail.com

  VastaaPoista
 18. Olisi ihana saada näyttävä mutta samalla ikimuistoinen kakkau 30v juhliini :D

  taizka83@gmail.com

  VastaaPoista
 19. Voi, lupaisin olla tilauksen kanssa ajoissa liikenteessä, kun syksyllä järjestämme juhlat, omat 40 -vee päivä ja 10 -vee hääpäivä kuukauden sisään ja suunnitelmissa yhdistetyt juhlat sukulaisille ja lähimmille ystäville. Ihania ovat kakkusi ja olisi mahtavaa päästä maistamaan! Nyt keväällä olin pahasti myöhässä pojan synttärikakun kanssa, joten paremmalla onnella syksyllä :)

  T. Johanna (johanna.ahola@fi.proffice.com

  VastaaPoista
 20. Olen vetänyt muutaman vuoden ajan eräässä kansalaisopistossa lukupiiriä, josta on tullut todella tärkeä henkireikä niin piiriläisille kuin vetäjällekin. :-) Piiriläisten keski-ikä on yli 70 vuotta, vetäjällä on ikää kolmekymmentä ja risat, mutta koemme saavamme kovasti toisiltamme ja varsinaisten kokoontumisten lisäksi käymme yhdessä myös teatteriretkillä. Haluaisin kiittää tätä uskomatonta porukkaa, jolta saan ammennettua paitsi hyvää mieltä, myös valtavasti tarinoita ja elämänkokemusta, ja se inspiroi minua työstämään omia tekstejäni. Jotakin kirjallisuusaiheista olisi siis toiveissa, ja ahkerina käsityöihmisinä piirin jäsenet osaisivat myös arvostaa visuaalisesti näyttävää, käsin tehtyä kakkuluomusta. :-)

  milla@allegorysmooths.net

  VastaaPoista
 21. Edelliseen kommenttiin vielä lisäyksenä, että koska tapaamisten huumori on hulvatonta täysin yli sukupolvirajojen, sen olisi näyttävä myös kakussa. Ideoita olisi. ;-)

  T: Milla

  VastaaPoista
 22. moi

  osallistun kakkukisaan täällä, kun en löytänyt muuta paikkaa.

  Jään eläkkeelle lähihoitajan työstä kesällä ja haluaisin valkoisen kakun, jossa on esim. alusastia tai hoitajan "hilkka" + kukkia tietenkin.

  airim.jokela@gmail.com

  VastaaPoista
 23. Mulla on rippijuhlat kesällä,eikä mitään tietoa millasta kakkua haluaisin,jotain superherkullista ja erilaista kuin normaalit kakut! :)
  Jotain pinkkiä! ;)
  anna_maija_koski@msn.com

  VastaaPoista
 24. Toivoisin kakun tyttäreni 2-vuotis juhliin elokuun alkuun ja se tulisi olla ehdottomasti joko muumi-aiheinen tai joku, jossa on paljon eläimiä :D Olen surkea leipuri ja haluaisin, että tyttö ilahtuu kakun ulkomuodosta, kun raukka ei oikein makeasta välitä.

  sallas_@windowslive.com

  VastaaPoista
 25. englanninbulldoggi kakku olisi ihana..olen joutunut kohta 3 vuotta sitten koirastani luopumaan..rippikakkunakin tuo bullikakku menisi :)

  VastaaPoista
 26. Haluaisin ilahduttaa tulevan kummilapseni (laskettu aika 5.6.13) vanhempia ristiäisjärjestelyissä ja lahjoittaa mahdollisen voittokakun heille. Uskon, että heillä on ristiäisten kanssa muutenkin järjestelemistä, niin olisi ainakin yksi asia vähemmän ajateltavaa eli tuo kakku.
  Kakun aihe selviää tarkemmin kunhan selviää kumpaa sukupuolta kummilapseni tulee olemaan :)

  maiju.simpanen(at)welho.com

  VastaaPoista
 27. Omiin 50 v synttäreihin elokuussa haluaisin synttärikakun. Olen aina itse tehnyt kaikki ruoat omiin juhliini. Tänä vuonna ajattelin, että jospa tilaisinkin ja vaan nautiskelisin juhlistani :). Sinulta löytyy ainakain mielikuvitusta kakuissa!

  Jessica

  VastaaPoista
 28. Haluaisin kakun rakkaan lapsenlapsen ensimmäisille syntymäpäiville elokuun alussa. Jonkun ihanan pikkutyttömäisen. Ja siksi että kakkusi ovat kauniita, upeita..mahtavia! anne.t71@gmail.com

  VastaaPoista
 29. Haluaisin antaa heinäkuun lopulla kummitytölleni 1-vuotislahjaksi Pikku Myy kakun. Olen itse pitänyt aina paljon muumeista ja olenkin kummitytölleni Myy-täti. Tietenkään kummityttöni ei kakusta vielä pääsisi nauttimaan, mutta ajatushan on tärkein. :)

  -Katja

  katjasinijarvi@gmail.com

  VastaaPoista
 30. En yleensä juhli, mutta jos kakun voittaisin, voisin juhlistaa syksyllä 40-vuotispäivääni :)
  niina.svensberg@hotmail.com

  VastaaPoista
 31. Parturi-kampaajaksi valmistuvalle tyttärelleni Katjalle (21v.) ammatin näköinen kakku! :)
  t. Taina
  tainasjo@gmail.com

  VastaaPoista
 32. Haluaisin kakun 6 vuotta täyttävälle tyttärelleni joka on fanitellut kakkujasi jo ainakin vuoden. Haluttaisiin hyvin tyttämäinen kakku ja yllätyksenä tietenkin pienelle prinsessalle jolla synttärit toukokuun alussa:)

  VastaaPoista
 33. Hei haluaisin keväisen omenankukka kakun ystävälleni.hän on sairastanut koko talven ja tätä kevättä .nyt viellä maanantaina miehensä isä nukkui pois.häntä on koeteltu nyt aivan liikaa.hän piristyi varmasti kun saisi sinun tekemän ihanan kuomuksen.hän sattumoisin asuukin myös sastamalassa.
  kaunista kevään odotusta kakkujen luojalle.
  Anna-Maria
  ansuu@nic.fi

  VastaaPoista
 34. Hei, olisi hienoa saada kakku tytön kesäisiin rippijuhliin, se olisi kovasti tytön mieleen. Hänellä on ollut rankka vuosi koulun ja harrastuksen parissa ja äiti-tytär -suhde on ollut joskus rankalla koetuksella.
  Mukavaa kevättä kaikille!
  suomuurain@saunalahti.fi

  VastaaPoista
 35. Josko nyt onnistuisi...

  Haluaisin kakun, jonka aiheena olisi jotain metsään (sienet, marjat), puutarhanhoitoon tai kukkiin liittyvää.
  Kakku tulisi 88-vuotiaalle äidilleni, joka on aina ollut viherpeukalo. Hän asuu kanssamme ja on liikkumisvaikeuksistaan ja kivuistaan huolimatta oikea ilopilleri. Hän keksii joskus hassuja runoja ja hymisee touhutessaan jotain. Hän kaipaa sieniretkiä ja marjojen poimintaa ja puutarhanhoitoa ja hoitaa nykyään parvekekukkia ja huonekasveja, koska muuhun hän ei enää kykene.
  Hän on korvaamaton apu 14-vuotiaalle pojallemme, jolla on omia erityistarpeitaan (autismi ja adhd).
  Kakku olisi kiitos ja pieni osoitus siitä kuinka tärkeä ja rakas hän on meille.

  Kevätterveisin, Taina J.
  helmemamma@gmail.com

  VastaaPoista
 36. Rakkaalleni 40-vuotiskakku. Jotain miehekästä, mutta kuitenkin herkkää. Ja tottakai kermakakku. Hän on mulle kaikki kaikessa ja tukee mua joka tilanteessa.

  Kakkua odotellen, Tarja J.
  tarjajussila@hotmail.com

  VastaaPoista
 37. Kaksossiskolle ylioppilasjuhliin/ylioppilaaksi pääsyn kunniaksi kakku, jossa olisi sellaisia aineksia mistä hän pitää, ja joka olisi hänen näköisensä. Hän pitää esim. muodista :) Siskoni täydentää minua ja on todella tärkeä, mikä kyllä jää liian usein sanomatta. Tämä olisi varmasti hyvä keino muistuttaa kuinka tärkeä hän on ja kiva yllätyskin. Olisi ihanaa antaa hänelle jotakin näin hienoa. Ja tietysti olisi hienoa päästä maistamaan ja ihailemaan tekelettäsi ihan todellisuudessa! Sen verran hienoilta näyttävät.

  VastaaPoista
 38. Tämäpäs sattui! Tulin etsimään yhteystietoja, jotta voisin tiedustella onnistuisiko tehdä kakku meidän "mirkun" ristiäisiin. Kakun aihe olisi tietenkin tytön tuleva nimi, joka on myös kukka.

  terv. Susanne, susanne.romstrom(a)gmail.com

  VastaaPoista
 39. Haluaisin kakun suvun kesäjuhliin, kerrankin sellaisen, joka ei ole minun tekemäni. Ja tekemäsi kakut ovat paljon upeampia kuin minun tekemäni, upeiden koristeiden näpertely ei oikein onnistu.
  terv. Raija raija_teravainen@luukku.com

  VastaaPoista
 40. Haluaisin kakun äitini eläkkeellejäämisen kunniaksi kesäjuhliin lähimmälle suvulle. Äitini on taiteilija ja arvostaisi kaunista ja hienoa fantasiakakkua!

  T: Anna / sokerimuruja.blogspot.fi

  VastaaPoista

JÄTÄTHÄN PUUMERKIN KÄYNNISTÄSI.
KOMMENTIT ILAHDUTTAVAT AINA JA ANTAVAT POTKUA LUOMISTYÖHÖN TAI VASTAAVASTI SAAVAT PONNISTELEMAAN VIELÄ KAUNIIMMAN / HERKULLISEMMAN KAKUN LUOMISEKSI.
REHELINEN MIELIPIDE ON SE, JOTA KUNNIOITAN <3