lauantai 9. maaliskuuta 2013

" Vihaiset kanat" & coPikku neiti ilmoitti tomerasti haluavansa
vihaisen kana kakun ja kolme possua.No tässähän sitä....
Ja kun oli kyse tytöstä, niin oli ihan pakko laittaa
jotain tyttöjuttujakin.
Kakut ovat vaaleaan pohjaan tehtyjä, appelsiini-mangomoussella
 ja tummassuklaarouheella ympättynä.No keksejä piti saada myös, joten sitruunaisia
tirpusia lähti 34 kplJa suklaakakusta tehtyjä chokopopseja sama määrä.
Valitettavasti asiakas jätti maksamatta , epärehellisyys :(

6 kommenttia:

 1. Aivan mahtavat possut- ja tipukakku.Varsinkin tuo kukkapossu on symppis!

  VastaaPoista
 2. Upea kakku, mutta myös nuo keksit ovat mielttömät :) Löysin blogiisi Magicpoksin kautta, taidan jäädä seurailemaan kun on niin herkullisia luomuksia sulla!

  VastaaPoista
 3. Onko nämä "ne"? Miten joku kehtaa jättää maksamatta tällaiset uskomattoman hienot luomukset?
  Ei sitä ymmärrä ei... itsekun on niin vanhakantainen ihminen, että ostaa vain sen mitä on heti vara maksaa. Ei sovi mun pirtaan osamaksut yms...

  VastaaPoista
 4. Ihania teoksia, ihastuin etenkin noihin "tikkareihin" :) Tosi suloisia. Mutta kyllä vaan pistää suututtaan että ei olla maksettu! Jotkut on kyllä niin itsekkäitä. Kauheeta ajatella että oot raatanut ja sitten ei saa mitään palkkiota.. Meneekö maksu siis aina jälkikäteen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei, kyllä maksu menee siten, että kakun maksun eräpäivä on viikkoa ennen noutoa, jotta juuri tuo eri pankin kauttakin maksettu suoritus näkyy tililläni. Tai sitten käteismaksu hakiessa. Tämän asiakkaan kanssa vain luotin, kun kertoi, että mies oli maksanut edellisenä iltana tilille ja lapsi oli sairaalassa. Ei tuossa kohtaa tullut mieleen, että toisella ei ole edes aikomusta maksaa, vaan ajatteli, että helpottaa toisen tuskaa ja luotin sanaan. No epäluotettavia ihmisiä on aina, Onneksi muut kakun hakijat ovat olleen täyden kympin arvoisia ja on ollut ilo tehdä heille kakkuja. Pääsääntöisesti kakut maksetaan todella hyvissä ajoin, joten kiitos teille kaikille ihanille <3

   Poista

JÄTÄTHÄN PUUMERKIN KÄYNNISTÄSI.
KOMMENTIT ILAHDUTTAVAT AINA JA ANTAVAT POTKUA LUOMISTYÖHÖN TAI VASTAAVASTI SAAVAT PONNISTELEMAAN VIELÄ KAUNIIMMAN / HERKULLISEMMAN KAKUN LUOMISEKSI.
REHELINEN MIELIPIDE ON SE, JOTA KUNNIOITAN <3