lauantai 9. marraskuuta 2013

Aikas vonkale saaliiksi



Tämä kala ei ihan perinteiseltä kalalta tuoksunut tai maistunut,
toivon mukaan. Täytteinä mansikka- ja vanilijamousset.




Hieman on holtittoman muotoinen ja kokoinen,
kun kakun tuli riittää 30 hengelle, pienempi
apporre olis saanut solakamman muodon....
tämä lienee nielaissut jonkun rantapallon :)


4 kommenttia:

  1. Mahtava! En taitais ite tuollaisen vonkaleen taikomiseen kyetä :)

    VastaaPoista
  2. On kyllä niin aidonnäköinen, että luulis kalan maistuvan suussa, kun tuosta lusikallisen ottaa. Mahtava!

    VastaaPoista
  3. Ai kuin magee! Tosi hienosti tehty :)

    VastaaPoista
  4. Ohhoh :) No johan on vonkale! Hieno, ja vielä iloisen näköinen!

    VastaaPoista

JÄTÄTHÄN PUUMERKIN KÄYNNISTÄSI.
KOMMENTIT ILAHDUTTAVAT AINA JA ANTAVAT POTKUA LUOMISTYÖHÖN TAI VASTAAVASTI SAAVAT PONNISTELEMAAN VIELÄ KAUNIIMMAN / HERKULLISEMMAN KAKUN LUOMISEKSI.
REHELINEN MIELIPIDE ON SE, JOTA KUNNIOITAN <3