perjantai 18. tammikuuta 2013

Ristiäiskakku , siipien suojissa



Pienen prinsessa ensimmäiseen juhlaan lähti tämä kakku.
Kakku on mitoitettu n 40 hengelle.

 


Koristeet on valmistettu kukkamassasta, kakun pinta
sokerimassaa ja Satin Ice sekoitusta.

 


Pikku pirpana lähikuvassa.

 


Kakku on vadelmamoussea ja kissanminttukermaliköörimoussea
kera vaalean pohjan.

3 kommenttia:

  1. Voi kuinka ihana! <3 Sulla on kyllä taito hyppysissäs! :)

    VastaaPoista
  2. Ihania kakkuja teet! olen kuolannut näitä jo ties miten paljon! :D Kysymys: mistä olet löytänyt nuo ihanat siipimuotit ja miten teet nuo suloiset pitsiperhoset?
    -Tanja

    VastaaPoista

JÄTÄTHÄN PUUMERKIN KÄYNNISTÄSI.
KOMMENTIT ILAHDUTTAVAT AINA JA ANTAVAT POTKUA LUOMISTYÖHÖN TAI VASTAAVASTI SAAVAT PONNISTELEMAAN VIELÄ KAUNIIMMAN / HERKULLISEMMAN KAKUN LUOMISEKSI.
REHELINEN MIELIPIDE ON SE, JOTA KUNNIOITAN <3